Cautare

1432 de rezultate pentru "anastasia lazariudor de mama" (4.35 secunde)
De ce tinerii romani refuza sa munceasca (Autor: ALEX MIHAILEANU) O serie de articole recente au starnit tot soiul de dezbateri despre lenesii de 20-25 ani care nu vor sa munceasca si prefera sa stea in somaj sau pe banii parintilor, ca e nasol la job.
Daca un copil este conceput in aceasta stare de neconditionare a parintilor, exista certitudinea, nu numai posibilitatea, ca acel copil nu va fi deloc conditionat. Exista cateva lucruri pe care trebuie sa le intelegi - nu pot sa aduc dovezi pentru ele, pentru ca ele sunt dincolo de dovezi.
Presedintele Traian Basescu a semnat luni decretele de gratiere a doua batrane, mama si fiica, in varsta de 86 si respectiv 66 de ani, inchise la Penitenciarul din Vaslui pentru o luna de detentie, deoarece nu au platit amenda penala la care fusesera condamnate.
Seful municipalitatii din Bailesti este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, iar contabilul de la Politia Comunitara de trafic de influenta si complicitate la luare de mita.
Alegerile locale partiale pentru Primaria comunei Firtanesti au dizlocat in zona foarte multe forte de campanie ale partidelor politice. Doua saptamini de campanie au umplut strazile din localitate de masini si oameni care au incercat sa-i convinga pe alegatori care este cel mai bun candidat pentru functia de primar.
Edilii comunelor rasarite pe harta Doljului in 2004 nu s-au prea interesat de situatia urbanistica a acestora de cand au luat in maini fraiele localitatilor. Din cele 12 primarii infiintate acum aproape trei ani, doar jumatate au realizat sau sunt pe cale de a intocmi Planuri Urbanistice Generale.
Alfie Patten avea doar 12 ani, cand el si prietena lui, in varsta de 15 ani, au conceput un copil. ... Tatal de numai 13 ani a povestit pentru The Sun, ca el si Chantelle, mama fetitei, s-au speriat cand au aflat ca vor avea un copil.
Presedintele Basescu a fost invitat de Mircea Geaona la soacra sa acasa pentru a manca "placinte machedonesti" si pentru a vedea ca "intr-o familie serioasa lucrurile merg intr-un fel, si in familii mai putin serioase merg in alt fel".
Ziarist apoi preot, cercetat penal in 7 dosare, devenit comisar general al unei struto-camile nonguvernamentale alintata Comisariatul pentru Societatea Civila (CSC), avocat, mason, realizator de televiziune, doctor in parapsihologie (?), decorat cu Crucea Dobrogei de catre IPS Teodosie, fin de cununie al lui Petre Roman, om de afaceri si militant pentru drepturile omului, toate la doar 33 de ani.
Mama si cu maica-sa sunt surori. ... Tatal sau era in Armata, la tancuri, iar doamna Basescu, mama, era croitoreasa, lucra la un atelier, tin minte.
Ministrul Dezvoltarii a monopolizat in week-end microfonul partidului atunci cand a venit vorba de subiectul fierbinte al reducerii concediului maternal la doar un an.
117/2010 care prevede ca firmele din alte judete care au sedii secundare deschise in Dolj platesc impozitele la organele fiscale din zona unde isi au sediile principale (societatile-mama) a bagat "in priza"
De Paste, politicienii stau cu familiile si isi doresc sa nu auda de politica.
Basescu si Boc merg la Mama Omida Basescu, dupa indelungi discutii cu Boc despre economia subreda a tarii, se hotaraste sa-i faca o vizita Mamei Omida. ... Se uita Omida in globul ei de cristal si zice:
Traian Basescu imi face semn cu ochiul de sticla (Autor : Cornel Nistorescu) Intrebat de Alison Mutler (Associated Press) in legatura cu inchisorile secrete ale CIA din Romania, Traian Basescu a trantit un raspuns naucitor:
Primaria Craiova sustine ca propunerea sa de a asigura transport gratuit pensionarilor cu pensii sub 1.000 de lei nu are caracter electoral Antonie Solomon a dat asigurari marti ca Primaria Craiova are suficienti bani pentru a asigura gratuitatea transportului pentru pensionari, in varianta propusa spre aprobarea consiliului local in sedinta de astazi.
Primaria Craiova sustine ca propunerea sa de a asigura transport gratuit pensionarilor cu pensii sub 1.000 de lei nu are caracter electoral Antonie Solomon a dat asigurari marti ca Primaria Craiova are suficienti bani pentru a asigura gratuitatea transportului pentru pensionari, in varianta propusa spre aprobarea consiliului local in sedinta de astazi.
USL la nunta de argint: ... Marian Sultanoiu) In curte la Romexpo, masini multe, lume multa, congrese, patru - cu ala mic al "verzilor", care au batut palma cu Uniunea si au semnat protocolul de colaborare.
Mama tuturor bataliilor apud Basescu Traian Basescu se plictiseste la Cotroceni. ... Scarpinatul se numeste "declaratia pe proprie raspundere", ceruta lui Hasotti, sa fie el sigur ca nu si-a plagiat lucrarea de doctorat. ... paranoia asta cu "plagiatul" e de data recenta.
Fostul ministru al Tineretului ar fi ales sa candideze pe listele PPDD in urma sfatului pe care l-ar fi primit de la mama sa. ... In primul rand doamna Ridzi spune ca nu a semnat acel ordin de plata de care se face vorbire.
google-analytics.com